Credeti ca serviciul : " Monitorizare Insolventa " , oferit de Vrajitorul.Eu , va este util in recuperarea debitelor ?
Da
 
 
 56%
 
Nu
 
 
 44%
 


Partener logo

*}

Ina Moldoveanu Ina Moldoveanu
Urban Iulian Iulian Urban
Urban Iulian Viorel Urban
Balan Bogdan Balan Bogdan
Filip Lepus Filip Lepus
Stelian Negrea Stelian Negrea

Aprecieri de la clienti
 
Buna ziua,
Ma numesc Ioan Marcu, si citesc newsletterul pe care-l primim la firma unde lucrez. Va admir pentru curajul si indrazneala cu care faceti ceea ce faceti si pentru faptul ca incercati sa aduceti putina lumina si dreptate in tara asta stapanita de diavol. Imi plac mai ales articolele scrise de oamenii dumneavoastra, elaborate foarte direct si la obiect, spunand lucrurilor pe nume intr-un mod destul de obiectiv, dand dovada de jurnalism, chiar profesional as putea spune. Deoarece in Romania nu mai putem vorbi de jurnalism de mult timp (45 de ani comunism + 18 ani dupa revolutie) cred ca sunteti printre putinii care ar putea concura lejer, nu pe piata din Romania ci pe piata occidentala in sectorul jurnalismului, cu toate ca nu acesta este obiectivul firmei dvs. Va indemn sa continuati; Alaturi de dvs suntem si noi, oamenii simpli, care traim pe spinarea noastra efectele conducerii noilor ciocoi, dar carora ne pasa de destinul acestei natiuni care se duce de rapa. Inchei parafrazand pe cineva care a scris odata intr-un articol de la Urbansiasociatii: "Haideti sa le aratam acestor parveniti ca nu ne este frica"
Cu stima,
Ioan Marcu
 
Va recomandam !

Nu putem trece neobservata aparitia unui site profesionist cum este www.urbannews.ro care se dovedeste a fi un real ajutor celor care doresc sa se dezvolte intr-un mediu economic curat fara tunuri financiare, mici tepe sau inginerii. Pe acest site puteti gasi atat ultimele stiri de interes general cu privire la fraudele financiare dar si sfaturi si descrieri ale modalitatilor de fraudare de care sa va feriti. Pe langa acestea site-ul beneficiaza de un excelent newsletter prin care sunteti tinuti la curent cu ce se intampla in lumea recuperarilor de creante direct pe e-mail-ul dumneavoastra. Le uram pe aceasta cale celor de la urbannews.ro mult succes si ii felicitam pentru o treaba bine facuta !

Acest text a fost preluat de pe www.det.ro
 
E o treaba grozava ce faceti voi. Pacat ca nu exista facilitatea de-a da un search cu un anumit nume de firma sau persoana. Ar fi mult mai usor ca din sute de tepari sa poti verifica daca clientul tau e pe undeva prin lista. Poate dati posibilitatea vizitatorilor sa o copieze ?!
Dr. Liviu CECLAN
Director de Marketing-Vanzari
S.C. TEHNOFAVORIT S.A.
 
Buna ziua,

Opinia mea legata de acest subiect, in atentia tuturor celor carora li se adreseaza acest mail.

Altex a omis sa precizeze in acel comunicat CAND s-au achitat in totalitate debitele 8TIM catre Michelin, respectiv pe data de 18 Septembrie, dupa amiaza, adica in dupa amiaza zilei in care Urban a publicat pe siteul propriu situatia de fapt, situatie pe care personal nu o gasesc tendentioasa deloc. Pana la acel moment platile au fost aleatoare si insuficiente, doar expunerea media fiind de natura sa grabeasca lucrurile.

In alta ordine de idei, rog Altex sa verifice bine in grupul de societati pe care le controleaza, intrucat mai exista datorii restante, e adevarta ca doar sub 30 de zile, ale 8TIM Logistics and Distribution.

Apreciez in mod deosebit profesionalismul companiei Urban, care gestioneaza de o maniera judicioasa scala presiunii la care supune un debitor restant, oferindu-i acestuia suficiente sanse sa isi achite debitul restant, pana la a pune in practica elementul major permis de legislatie, adica deschiderea procedurii de reorganizare judiciara si a falimentului

Cu deosebita stima,
Cristian Cornea
Credit Manager Romania / Balkans
Regional Credit Manager Central and Eastern Europe

 

User:
Password:
Nu ai inca cont ? Acum trebuie sa iti
creezi unul si si sa devii membru.


Vrajitorul.euAfisari unice totale: 639.623
Afisari unice astazi: 84
 
 
 
 
Tepe de la angajatori
Urban si Asociatii ofera posibilitatea
pentru orice persoana din Romania,
sa raporteze orice inselaciune
financiara catre autoritatile fiscale
Aboneaza-te la Newsletter
 
Nume:
 
E-mail:
 
 

 
 

Curs valutar BNR : 18-03-2018
Euro .......... 4.4439 RON
Dolarul SUA .......... 4.1516 RON
Francul elvetian .......... 4.0971 RON
Lira sterlina .......... 6.3552 RON
din

in

suma

rezultat